satellitedreams

Mina tattoo's

Kategori: Tattoos

Har gjort detta förut fast med piercings, så nu är det dags för samma fast nu med tatueringar :)
 
 
Detta är då min första som jag gjorde i Feruari år 2009. Detta var en ide jag hade haft länge som var en mix av flera olika saker jag vill ha och mena med den. Berättade grunden för Jessie, och hon ritade upp den. 
Jag är så sjukt nöjd med den som min första och ångrar den inte en sekund! Smärtan var väldigt mild i jämförelse med vad jag hade förväntat mig. Men ska jag vara helt ärlig så gjorde det svinont på vissa ställen, men inget man inte överlever. 
Menningen bakom denna är Runawayworld, det namn jag har på internet, en låt som har betytt mycket och ett ord som är väldigt viktigt för mig personligen. Handbojorna handlar om att det har varit jobbigt i det förflutna, men att det stannar där och en ljusare framtid väntar.
 
 
Tatuering nr 2, också gjor i Februari men år 2010. Detta är en kompistatuering mellan mig och ett par nära vänner. 
Den kändes just inget alls att göra, den sitter högt upp på min högra handled, dock så är detta en som jag känner ett väldigt starkt behov av att fylla i. Vi gjorde den röd men den färgen ville inte stanna kvar alls på mig tyvärr. 
(och nej, den är inte gjord på studio, ingen av mina är förutom den första. jag vet att många tycker det är dumt, men har endast gjort det hos folk som jag vet att de vet vad de håller på med)
 
 
Detta är tyvärr den enda bilden jag har på min tatuering på handen, placerad lite snett över tummen. Gjord på hösten 2010. 
Den här gjorde utan tvekan ont, på det mest obehagliga viset jag har varit med om. Alla cpryck i tummen som jag fick då nej usch.
Denna ska fyllas i och göras om, fick infektion i denna under tiden den läkte, då jag slog i den hela tiden. Är nog den som jag ärligt ångrar lite grann med, just för att den inte läkte fint och blev som den skulle på en gång. Men får be Jennifer att fixa den ;) Det här är en tatuering dock som jag har velat ha sedan jag var tretton. 
 
 
Tatuering nummer 4, Jennifers första tatuering på riktig hud! :D Kan knappt fatta det själv med tanke på hur fin den är! Älskar dessa tatueringar. 
Den är gjord i Mars 2011. Ångrar den inte en sekund! Denna har nog ingen speciell mening så för mig utan mer ett minnesvärde. Tycker rosetter är fina, de är enkla att göra. Perfekt första tatuering! Dessa ska fyllas i och skuggas och mojsas med. Andledning för att jag skriver dessa är för att den har en tvilling på mitt andra ben, bild kommer under. Tänker inte skriva om dem separat då de har samma tatuerare och värde, den andra är dock Jennifers tredje om jag minns rätt :)
 
 
Tatuering nr 5 som är gjord i två omgångar, första hösten 2011, andra våren 2012. Denna har då Jennifers storebror Tom gjort. Tror att det är hans tredje tatuering han någonsin gör. (Talangfyllda syskon det där!) Vi festade med Tom under sommaren och han visade mig denna som han gjort på latexskinnet, så bestämde jag att den ville jag ha. 
Sagt å gjort. Tydligen så är figuren från The Grudge, vilket inte jag visste, har nämligen inte sett filmerna :s Men det gör inget, jag är nöjd ändå. För mig symboliserar den lite mer ångest och smärta. Dels pga hur förbannat ont den gjorde!
Den mest smärtsamma tatueringen någonsin, har fortfarande inte smällt att jag utsatte mig för det två gånger. Men det är värt det i efterhand! Denna sitter på insidan av min högra vad upp mot knät. Höger är mitt "onda" ben.
 
 
Min stolthet, denna är gjord vinter 2011 och vår 2012. Jennifer som har gjort denna med. Kring Haloween bestämde vi oss för att min arm såg tom ut, satte oss och spånade på lite ideer och detta är vad vi kom fram till. Knappt någon somhelst smärta på denna faktiskt, även en av dem jag älskar mest. Älskar blommorna, Jack Stjärnan xD Allt är bara perfekt. Den här ska dock få sig en tredje omgång med färg i både stjärnan och blommorna. Längtar! 
 
 
Detta är mitt senaste tillskott på ryggen, gjord nu i sommar av Jennifer såklart. 
Denna text lever jag efter, det går inte att gå och tänka på sina misstag hela tiden, alla gör dem. Lika bra att göra något bra av situationen istället. 
Denna var jag orolig som satan innan vi skulle göra. Jag brukar inte vara nervös just för att jag inte tycker att det gör speciellt ont, brukar säga till Jennifer å bara köra sen är det inte så mycket mer med det. 
Men innan denna så låg jag å åma mig och ville byta ställe och allt, Jennifer starta maskinen och efter en stund blir jag sur för att hon bara jävlas och inte har börjat någon gång, ja då var första två bokstäverna klara. Ett av de skönaste ställena jag har tatuerat mig på. 
Denna ska med fyllas i en gång eftersom den är gjord i mörkgrå färg och lite har fadeat, sen ska den även byggas ut med lite krimskrams. 
 
Ja dessa är de tatueringarna jag har än så länge, fler är inplanerade! Jennifer måste ju få öva ;) Ångrar ingen, förutom ev den på handen, men de har ju sina skäl som sagt. Jag är nöjd och ser det som konstverk. De klär mig och visar min personliga stil.